Stoelmassage

Wat is een stoelmassage? Stoelmassage is een combinatie van klassieke massage en Japanse drukpuntmassage. Deze massage wordt gegeven in een speciaal voor deze vorm van massage ontwikkelde ergonomische stoel. Er wordt geen olie gebruikt en je kunt bij deze massagevorm je kleding aanhouden. Tijdens deze massage worden nek, schouders, rug, armen, handen, heupen en hoofd behandeld. Stoelmassage bevordert de bloedcirculatie zodat afvalstoffen efficiënter uit de spieren worden afgevoerd waardoor spanning en stijfheid in de spieren afneemt. Stoelmassage is tevens een preventieve vorm van massage die bijvoorbeeld vastzittende schouders, stijve nek en hoofdpijn kan helpen voorkomen. Bij regelmatige behandeling worden stress en vermoeidheid verminderd.

Stoelmassage op de werkplek

Stoelmassage krijgt steeds meer bekendheid bij gemeenten, bedrijven en instellingen. Desgewenst kom ik langs voor een demonstratie en uitleg over deze vorm van massage. Een stoelmassage op de werkplek duurt 20 minuten per persoon. Per uur zijn drie behandelingen mogelijk. Het tarief wordt in overleg samengesteld en is afhankelijk van het aantal stoelmassages en de contractvorm. Desgewenst geef ik ook stoelmassage bij andere gelegenheden, bijvoorbeeld in recreatieverblijven, voor verenigingen of op vrijgezellenfeesten.

stoelmassage

Individuele stoelmassage

Stoelmassage wordt veel gegeven op de werkplek bij gemeenten, bedrijven en instellingen. Om stoelmassage voor iedereen toegankelijk te laten zijn, bied ik de mogelijkheid om individueel gebruik te maken van deze massage in mijn praktijkruimte te Gasteren. Een individuele stoelmassage duurt 30 minuten, waarvan 20 minuten massage en 10 minuten voor binnenkomst en rustig afronden. Een stoelmassage kost € 22,50. Kom je met twee of meer personen, dan geldt een korting van € 2,- per persoon.

Stoelmassage cadeaubon

Wellicht is het een leuk idee een vriend, vriendin of familielid eens te verrassen met een stoelmassage als cadeau. Op de achterzijde van de bon wordt uitleg gegeven over de massage. De bon wordt met bijpassende enveloppe geleverd. Je kunt de bon zowel telefonisch als schriftelijk (of per e-mail) bestellen en desgewenst ophalen of thuis laten bezorgen. Zorg in het laatste geval dat jouw adres bij mij bekend is en maak € 22,50 over op NL25 RABO 0143659030, t.n.v. K.J. Middelham o.v.v. stoelmassagecadeaubon. Zodra ik de betaling ontvangen heb, wordt de cadeaubon toegestuurd. Je kunt ook een ontspanningsmassagecadeaubon bestellen.

Informatie en afspraak

Locatie

Individuele cursussen, massage, coaching, Psychosynthese en het traject Eigen Praktijk worden gegeven in Praktijk Meander te Gasteren. Daar opent Meander begin 2016 tevens een Bed & Breakfast.

Massagepraktijk Meander
Gagels 47, 9466 PK Gasteren
Google Maps Massagepraktijk Meander Gasteren

Je kunt vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden per telefoon of via de mail.
Massagepraktijk Meander
Kitty Middelham
Gagels 47
9466 PK Gasteren
tel: 0592 308 815 of 06 446 085 59
E-mail: meander@massagepraktijk.net

NL25 RABO 0143659030, t.n.v. K.J. Middelham
Alle tarieven zijn inclusief 21 % BTW.
Kamer van Koophandel nr 01157139