Hotstonemassage

Wat is een hotstonemassage?

Een hotstonemassage is een massage met warme stenen. De stenen komen uit een verwarmd waterbad en hebben een temperatuur van ca. 45 graden. De voor een hotstonemassage gebruikte stenen zijn basaltstenen. Basalt is een hard en ijzerhoudend, vulkanisch gesteente met een hoge dichtheid. De stenen houden daardoor de warmte goed vast. De in mijn praktijk gebruikte stenen zijn afkomstig uit de zee rond Hawaii. Eb en vloed hebben er voor gezorgd dat de stenen glad, rond en wat plat geworden zijn.

hotstonemassage


Hoe ziet een hotstonemassage eruit?

Eerst worden een aantal stenen op een deel van het lichaam neergelegd. Dit geeft een aangename warmte en ontspanning. Door de stenen op specifieke plaatsen te leggen, kan het warmte-effect ook doelgericht toegepast worden, bijvoorbeeld op koude plekken of plekken die aandacht nodig hebben. Vervolgens masseer ik een ander deel van het lichaam met warme, etherische olie. Ik masseer afwisselend met of zonder stenen, waarbij ik lange, rustige en cirkelvormige strijkingen gebruik. Als er op één plek warme stenen liggen en op een andere plek gemasseerd wordt, doen de stenen en mijn handen gelijktijdig hun werk. Vervolgens masseer ik het deel van het lichaam waar eerst de stenen op lagen. Door de combinatie van warmte en beweging kan ik dieper in het spierweefsel komen, wat de massage effectiever maakt.

Wat is het effect van een hotstonemassage?

Een hotstonemassage draagt bij aan het zelfherstel van het lichaam, voert afvalstoffen af, stimuleert de organen en brengt het lichaam meer in balans. Een hotstonemassage draagt bij aan:
  • ontspanning
  • stressvermindering
  • betere doorbloeding
  • ontspanning van stijve spieren.
Een hotstonemassage is bovenal een weldaad om van te genieten!

De duur en de kosten van een hotstonemassage

De duur van een massage
  • 1½ uur: waarvan 1¼ uur massage en ¼ uur voor binnenkomst
  • en rustig afronden.
De kosten
  • Een hotstonemassage kost € 66,-

Massagecadeaubon

Wellicht is het een leuk idee een vriend, vriendin of familielid eens te verrassen met een heerlijke hotstonemassage als cadeau. De cadeaubon is mooi vormgegeven en wordt met bijpassende enveloppe geleverd. Je kunt de bon zowel telefonisch als schriftelijk (of per e-mail) bestellen en desgewenst ophalen of thuis laten bezorgen. Zorg in het laatste geval dat jouw adres bij mij bekend is en maak € 67,- over op NL25 RABO 0143659030, t.n.v. K.J. Middelham o.v.v. massagecadeaubon. Zodra ik de betaling ontvangen heb, wordt de cadeaubon toegestuurd. Je kunt ook een cadeaubon voor een ontspanningsmassage bestellen. Maak dan € 62,- over op bovenstaand rekeningnummer.

Cursus hotstonemassage

Ik verzorg ook een cursus hotstonemassage.

Individuele cursussen, massage, coaching, Psychosynthese en het traject Eigen Praktijk worden gegeven in Praktijk Meander te Gasteren. Daar opent Meander begin 2016 tevens een Bed & Breakfast.

Massagepraktijk Meander
Gagels 47, 9466 PK Gasteren
Google Maps Massagepraktijk Meander Gasteren

Informatie en afspraak

Je kunt vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden per telefoon of via de mail.
Kitty Middelham
tel: 0592 308 815 of 06 446 085 59
E-mail: meander@massagepraktijk.net

NL25 RABO 0143659030, t.n.v. K.J. Middelham
Alle tarieven zijn incl. 21% BTW.
Kamer van Koophandel nr 01157139